spot_img

Hamilton: «Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με νίκη»

Ο Lewis Hamilton έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του πως θέλει να κερδίσει τον αγώνα στο Μεξικό ως ιδανικό σενάριο κατάκτησης του τίτλου.

Ο Βρετανός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και έχει μια διαφορά της τάξης των 70 βαθμών από τον Sebastian Vettel που είναι στη 2η θέση της κατάταξης. Ο οδηγός της Mercedes θέλει μόλις μια 7η θέση ως χειρότερο αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει τον τίτλο με δύο ακόμα αγώνες να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο οδηγός της Ferrari.

Όμως ο Hamilton δεν θα συμβιβαστεί με ένα μέτριο αποτέλεσμα και θέλει να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον αγώνα στη πίστα Autodromo Hermanos Rodrigues.

O στόχος μου είναι να κερδίσω τον αγώνα. Είναι ένα επιπλέον μπόνους σε μια εξαιρετική χρονιά το να κερδίζεις τον τίτλο με νίκη στον αγώνα. Θυμάμαι όταν κέρδισα το πρώτο μου πρωτάθλημα το 2008 ένας πρώην πρωταθλητής μου είπε πως το δεύτερο είναι το πιο δύσκολο να κερδίσεις. Το πρώτο έμοιαζε να είναι πάρα πολύ δύσκολο και από εκεί και πέρα ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε χρόνο με τον χρόνο. Αν λοιπόν κερδίσω φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα πρωταθλήματα που είμαι πιο περήφανος που κέρδισα.

Αν ο Βρετανός καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα στο Μεξικό, θα είναι η δεύτερη σερί φορά όπου θα το κατακτήσει στη συγκεκριμένη πίστα, όπως το έκανε το 2017.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles