spot_img

Hamilton: «Το πλεονέκτημα της Ferrari είναι στις ευθείες»

Ο Lewis Hamilton παραδέχθηκε πως η Ferrari SF90 κερδίζει πολύ χρόνο στις ευθείες, έχοντας καλύτερη επιτάχυνση σε σχέση με τη Mercedes W10.

Ο Βρετανός θα εκκινήσει από τη 3η θέση το GP του Μπαχρέιν, μετά από μια εμφάνιση στις κατατακτήριες πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή της Αυστραλίας. Η Mercedes δεν είναι ταχύτερη από τη Ferrari στην πίστα του Sakhir, πράγμα που σύμφωνα με τον Hamilton οφείλεται στο πλεονέκτημα που έχει η Scuderia στις ευθείες.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στις ευθείες. Όχι όμως όλη. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν να βρουν πολλή ταχύτητα στις ευθείες. Εκεί είναι που χάναμε πολύ χρόνο. Από τα τρία δέκατα που χάνουμε στο γύρο, τα δύο είναι στις ευθείες, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Ο 5-φορές πρωταθλητής δήλωσε στη συνέχεια πως με το μονοθέσιό του δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αναφορά την οδήγηση, και πιστεύει πως τα χαρακτηριστικά της πίστας παίζουν ρόλο στην εικόνα του.

Για εμάς, το μονοθέσιο ήταν καλό στην αίσθηση. Νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια, οι αναπηδήσεις που δημιουργούνται απλά δεν ταιριάζουν στο μονοθέσιό μας για κάποιο λόγο. Πιστεύω όμως πως ήμασταν σε μια καλή θέση στις κατατακτήριες. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στον αγώνα, όμως ο ρυθμός του Valtteri στο FP2 ήταν πολύ καλός στο μεγάλο stint. Οπότε ελπίζω να έχουμε αυτό το ρυθμό στον αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles