spot_img

Hamilton: «Ξέρω ποιοι θέλουν να πάρουν τη θέση μου»

Ο Lewis Hamilton έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως γνωρίζει τα ονόματα των οδηγών που είχαν επαφές με την Mercedes για πιθανή συνεργασία.

Ο Βρετανός 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο στο τρέχον συμβόλαιό του από τα τρία που έχει υπογράψει με την Mercedes. Ο ίδιος δεν βιάζεται να ανανεώσει, καθώς οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν μετά το πέρας της σεζόν, όμως γνωρίζει πως υπάρχουν οδηγοί που θα ήθελαν τη θέση του.

Όπως λέει και ο ίδιος, γνωρίζει ποιοι οδηγοί έχουν έρθει σε επαφή με τους πρωταθλητές ώστε να αγωνιστούν με την ομάδα την επόμενη, ή τις επόμενες σεζόν. Ο ίδιος, είπε τα καλύτερα για την σχέση του με τον Toto Wolff, ενώ τόνισε πως δεν βιάζεται να ανανεώσει.

Γνωρίζω ποιοι οδηγοί επικοινωνούν με την ομάδα και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική σχέση που έχω με τον Toto. Είναι πολύ ανοικτός μαζί μου στο ποιος συνομιλεί με την ομάδα. Είναι ενδιαφέρον μερικές φορές να μαθαίνεις ποιος κάλεσε, ποιος θέλει να μου πάρει τη θέση ή την θέση δίπλα σε εμένα. Και μετά τις συνομιλίες αυτές, οι κινήσεις που γίνονται είναι πολύ ενδιαφέρουσες, όπως η ανανέωση του Sebastian για παράδειγμα. Δεν ξέρω αν όλοι περίμεναν να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Δεν αλλάζει πολλά για εμένα. Σκοπεύω να ανανεώσω με την ομάδα κάτι που θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Ξέρω πως ο Toto είπε πως θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γενικά είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω, δεν υπάρχει βιασύνη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles