spot_img

Horner: «Είχαμε το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο στην Monza»

Ο Christian Horner πιστεύει πως η απόδοση που είχε η Red Bull στο Ιταλικό GP, ήταν αρκετή για το βάθρο, καθώς η ομάδα του είχε ταχύτερο μονοθέσιο απ’την Ferrari.

To GP Ιταλίας ήταν ένα πολύ περίεργο τριήμερο για την Red Bull στο σύνολο. Η αυστριακή ομάδα είχε αποφασίσει να πάρει ποινές στην εκκίνηση του αγώνα, αλλάζοντας μηχανικά μέρη στα μονοθέσιά της. Όμως, εάν δεν το έκανε αυτό, θα είχε εκκινήσει από την 2η και την 3η θέση.

Στον αγώνα, ο Max Verstappen δεν τα πήγε καλά, μιας και έπεσε στην τελευταία θέση μετά από κλατάρισμα που προκλήθηκε στην επαφή του με τον Felipe Massa. Από την άλλη όμως, ο Daniel Ricciardo είχε διαφορετική στρατηγική ελαστικών στον αγώνα και κατάφερε να ανέβει μέχρι και την 4η θέση.

Ο Αυστραλός πίεσε στο τέλος και για το βάθρο, όμως δεν έφτασαν οι γύροι για να το κάνει. Ο Horner τώρα, λέει πως τα δεδομένα έδειξαν την RBR ως το δεύτερο καλύτερο μονοθέσιο.

Ακούγοντας τους οδηγούς μετά τον αγώνα, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στα οποία υστερούμε, αλλά το σασί λειτούργησε πολύ καλά σε αυτή τη πίστα. Η ανάλυση και η τηλεμετρία μας έδειξαν πως είχαμε το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο μετά την Mercedes. To να ξεκινάμε τόσο πιο πίσω από τις Ferrari και να τερματίζουμε 4s πίσω από τον Sebastian, είναι μια πολύ ενθαρρυντική απόδοση. Η Mercedes ήταν σε μια δική της κατηγορία. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την τωρινή ιεραρχία στην F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles