spot_img

Η Ducati είχε προσεγγίσει τον Marquez για το 2020

Ο Marc Marquez αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του 2019, η Ducati είχε συνομιλίες μαζί του για πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι στα 27 του έτη και μπήκε σε μια περίοδο όπου ξεκίνησε το τετραετές συμβόλαιό του με την Honda. Το ιαπωνικό εργοστάσιο είναι η μοναδική ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι του το 2013, με τις πιέσεις να αλλάξει ομάδα να είναι πολλές.

Ο ίδιος ο Marquez τώρα αποκαλύπτει πως επέλεξε με βάση τη καρδιά του την ανανέωση με την Honda, ενώ αρχικά είχε μιλήσει και με την Ducati, η οποία τον είχε προσεγγίσει.

Είμαι 27 ετών και έχω ένα συμβόλαιο με τη Honda για 4 χρόνια, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Άκουσα κόσμο να λέει πως πρέπει να κερδίσω και με διαφορετική μοτοσυκλέτα, όμως η επιλογή μου να παραμείνω και να ανανεώσω ήταν από την καρδιά μου. Η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να μεταβώ από την Moto2 στο MotoGP και να κερδίσω. Με προσέγγισε η Ducati, η οποία μου ζήτησε πληροφορίες για τις απαιτήσεις μου, αλλά το πρότζεκτ της Honda ήταν το καλύτερο για εμένα. Προς το παρόν λέω όχι στο να οδηγήσω άλλη μοτοσυκλέτα, αλλά στο μέλλον δεν το αποκλείω. Η ιδέα για 4-ετές συμβόλαιο ήταν της Honda. Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις και καταλήξαμε πως ήταν ένα πρότζεκτ όπου μπορούμε να βγούμε νικητές. Στο τέλος του συμβολαίου θα δούμε αν ήταν η σωστή επιλογή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles