spot_img

Η F1 ετοιμάζει νέα γραφικά για το 2020

Η μετάδοση των αγώνων F1 για το 2020 θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, καθώς η Amazon Web Service θα παρουσιάσει νέα γραφήματα στις οθόνες μας.

Τα τελευταία χρόνια το σπορ έχει ξεκινήσει συνεργασία με την AWS, για τη παροχή ειδικών γραφημάτων, όπως η πιθανή στρατηγική οδηγών, πρόβλεψη έκβασης μιας μάχης και απόδοση ελαστικών. Για το 2020, η συνεργασία θα πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς θα δούμε νέες προσθήκες στην F1, περισσότερο αναλυτικές, όσο περνά η σεζόν.

Στον εναρκτήριο αγώνα στην Αυστρία θα δούμε την εφαρμογή του «Πίνακα Απόδοσης Μονοθεσίου» (Car Performance Scores), όπου θα συγκρίνει την απόδοση των μονοθεσίων σε διάφορα σημεία της πίστας.

Στο δεύτερο GP στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο θα γίνει ο εορτασμός για τα 70 χρόνια της F1, θα δούμε για πρώτη φορά την «Απόλυτη Ταχύτητα Οδηγού» (Ultimate Driver Speed Comparison). Το γράφημα αυτό θα περιλαμβάνει πραγματικά δεδομένα από το 1983 και θα δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς να συγκρίνει τους οδηγούς της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στο Βέλγιο θα προστεθεί η δυνατότητα «Απόδοσης σε γρήγορες και αργές στροφές» (High-Speed/Low-Speed Corner Performance), με το γράφημα να συγκρίνει οδηγούς και μονοθέσια σε διάφορες στροφές της πίστας.

Επιπλέον γραφικά θα προστεθούν όσο περνάμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, με πιο σημαντικό ενδεχομένως να είναι η «Δεξιοτεχνία Οδηγού» (Driver Skills Rating). Θα βασίζεται σε δεδομένα από τη πίστα, όπως επίσης και σε διάφορους παράγοντες συνολικής απόδοσης, ώστε να αναδειχθεί ο ταχύτερος οδηγός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles