spot_img

Η Ferrari φέρνει αναβαθμισμένο κινητήρα και κιβώτιο

Η Ferrari ετοιμάζεται για τον εναρκτήριο αγώνα της Formula 1 για το 2020 και θα παρουσιαστεί στην Αυστρία με ένα αναβαθμισμένο μονοθέσιο.

Το πρόγραμμα εξέλιξης της SF-1000-H μπαίνει για τα καλά σε ισχύ, με την Scuderia να θέλει να βελτιώσει την εικόνα της με την έναρξη της σεζόν και να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στα τέλη Μαΐου είχαμε γράψει στο Automotonews.gr για τις πληροφορίες μας σχετικά με τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο που ετοιμάζονται στο εργοστάσιο και τώρα ήρθε η ώρα για τις μηχανικές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, η Ferrari θα εμφανιστεί στο Red Bull Ring με ένα αναβαθμισμένο κινητήριο σύνολο, το οποίο θα είναι ισχυρότερο κατά 15-20 άλογα και θα συνεισφέρει στην βελτίωση της απόδοσης. Επιπλέον, θα υπάρξει αναδιαμόρφωση του κιβωτίου, το οποίο θα βελτιώσει την απόκριση του μονοθεσίου και επίσης τη διαχείριση των ελαστικών.

Η Ferrari είχε έναν πολύ ήσυχο χειμώνα στις δοκιμές, όπου έδειξε να βρίσκεται πίσω από τους αντιπάλους της, τόσο με βάση τα χρονόμετρα αλλά και τη γλώσσα του σώματος των οδηγών και στελεχών της ομάδας. Όμως, το γεγονός πως η σεζόν δεν ξεκίνησε ποτέ της δίνει την ευκαιρία να πιάσει την Mercedes και την Red Bull σε απόδοση και να είναι στη μάχη για νίκες και πρωτάθλημα.

Ο επικεφαλής της, Mattia Binotto, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, όντας απαισιόδοξος για της ελπίδες της ομάδας στην Αυστρία.

Δεν περιμένω να έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο για την αρχή της σεζόν στην Αυστρία. Πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στην αρχή ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε αργότερα. Πιστεύω πως θα ξέρουμε τη πραγματική δυνατότητα του μονοθεσίου μας μετά από τον τρίτο αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με βάση τα παραπάνω, μένει να δούμε αν η Ferrari θα μπορέσει να ανταποκριθεί εν τέλει στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles