spot_img

Η Ferrari παρουσίασε την SF1000

Η Scuderia Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε την επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου της, με το οποίο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα το 2020.

Η SF1000 παρουσιάστηκε στο Teatro Valli στη Reggio Emillia που βρίσκεται στη Βόρεια Ιταλία και έσπασε τη παράδοση που ήθελε την ομάδα να κάνει τα αποκαλυπτήρια στο Maranello, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση. Οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc ήταν στη μεγάλη αποκάλυψη και με το νέο τους μονοθέσιο, θα διεκδικήσουν τα σκήπτρα από την Mercedes και θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Η παρουσίαση του μονοθεσίου συνοδεύτηκε υπό τους ήχους και τις μελωδίες συμφωνικής ορχήστρας, μαζί με χορωδία.

Το νέο μονοθέσιο είναι εξελιγμένο με βάση την SF90-H, το οποίο δεν έφερε τύχη στην ομάδα, όμως όπως δήλωσε ο Mattia Binotto, έχει εξελιχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό ώστε να επιστρέψει η Ferrari στη κορυφή. Πολλές αλλαγές έχουν γίνει, με το χρώμα του νέου μονοθεσίου να είναι πιο σκούρο από αυτό του 2019. Στο εμπρός έως το πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν αλλαγές, όπως το εξελιγμένο και μικρότερο κιβώτιο. Το “packaging” της SF1000 είναι στενότερο ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση, ενώ έμφαση έχει δοθεί και στην αξιοπιστία.

Όσον αναφορά την αεροδυναμική φιλοσοφία, η εμπρός αεροτομή παραμένει στα ίδια επίπεδα με το μονοθέσιο του 2019, με την Ferrari να θέλει να αντλήσει τις δυνατότητας του concept. Τα sidepods είναι διαφοροποιημένα σε σχέση από τη προκάτοχο της SF1000, ενώ παρατηρούμε επίσης μια γενναιόδωρη γωνία rake, πολύ κοντά σε αυτό που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Red Bull. Εντυπωσιακά επίσης είναι τα endplate της πίσω αεροτομής, ενώ το shark-fin μοιάζει μεγαλύτερο από ποτέ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube


FerrariFerrariFerrari

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles