spot_img

Η Mercedes αλλάζει τη φιλοσοφία της AMG GT

Η νέα Mercedes AMG GT θα διαθέτει νέο DNA, καθώς θα κυκλοφορήσει με ένα υβριδικό σύστημα και θα διαθέτει τετρακίνηση, με το μεγάλο στόχο να είναι η Porsche 911.

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα διαθέτει τον twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος θα συνδυαστεί με ένα υβριδικό σύστημα υπό την ονομασία EQ Boost και θα αποδίδει συνολικά 48V. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση η οποία θα τοποθετηθεί στη κορυφή της απόδοσης και θα διαθέτει ένα άκρως εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Το υβριδικό σύστημα θα είναι αισθητό κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης σε χαμηλό εύρος στροφών, δίνοντας έξτρα ώθηση η οποία είναι παραπάνω από αισθητή και αυτό θα αυξήσει τη συνολική ιπποδύναμη. Μαζί με τον V8 twin-turbo η δεύτερη γενιά της Mercedes AMG GT θα ξεπερνά τους 660 ίππους. Σε σύγκριση με τη τωρινή κορυφαία έκδοση, τη GT-R, η διαφορά είναι αισθητή, μιας και αποδίδει 585 άλογα.

Το νέο σασί από αλουμίνιο θα δώσει μια γενναία μείωση βάρους στο αυτοκίνητο που θα φτάνει μέχρι και τα 233 κιλά, με τη παρουσίαση του μοντέλου να είναι προγραμματισμένη για κάποια στιγμή μέσα στο 2021 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2022.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles