spot_img

Η Mercedes δεν μπαίνει ανάμεσα σε McLaren και Honda

Ο Toto Wolff δήλωσε, πως η Mercedes δεν θα επέμβει στη σχέση της McLaren με την Honda, μιας και προέχει η παραμονή της στο σπορ.

Ο Αυστριακός, επιστρέφει μετά τις δηλώσεις του για το μονοθέσιο της Mercedes που μπορείς να διαβάσεις εδώ και μιλάει με βάση το κοινό καλό. Από τη μία, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προμηθεύσει την McLaren με κινητήρες. Από την άλλη όμως, δεν θα μπει στη μέση μιας σχέσης που είναι έτοιμη να καταρρεύσει, αν δεν έχει ήδη.

Πρώτα θέλω η McLaren με την Honda να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους. Το πιο σημαντικό για την Honda είναι να αποδώσει, να μείνει στο σπορ και να έχει καλές σχέσεις με τους πελάτες της και τις εργοστασιακές της ομάδες. Η προτεραιότητα είναι για την Honda να λύσει τα προβλήματά της και να έχει καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της, γι’αυτό δεν ανακατευόμαστε.

Επιπλέον, ο Wolff συνέχισε και εξήγησε περαιτέρω το όλο σκεπτικό και τη στάση της Mercedes.

Αν θεωρείσαι η νέα νύφη, πρέπει να περιμένεις το ζευγάρι να χωρίσει πριν πηδήξεις στο κρεβάτι. Βάζουμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση. Δεν θα ανακατευτούμε στη παρούσα φάση. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles