spot_img

Η Mercedes θέλει δίαιτα

Η Mercedes παραδέχεται πως πρέπει να μειώσει το βάρος του μονοθεσίου της μετά και την ήττα που δέχθηκε στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

Ο Sebastian Vettel κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία, αφήνωντας πίσω του τις δύο Mercedes των Lewis Hamilton και Valteri Bottas. Ο Βρετανός είχε παράπονα από τη συμπεριφορά των ελαστικών του, όπου τον οδήγησαν πολύ νωρίς στα pit και αυτό άφησε τον Γερμανό μόνο μπροστά.

Ωστόσο, ο Toto Wolff μπορεί να μην επιβεβαίωσε σχετικά δημοσιεύματα, όμως τόνισε πως πρέπει να μειωθεί το βάρος της W08.

«Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, όμως το βάρος είναι ένας τομέας που σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Με τους νέους κανονισμούς και το μέγεθος των μονοθεσίων, πρέπει να εξισορροπείς συνέχεια την απόδοση με το βάρος. Είναι μια διαδικασία στην οποία εργαζόμαστε σκληρά».

Η Mercedes δεν είναι η μόνη ομάδα που αντιμετωπίζει θέματα με το βάρος. Η Force India έχει ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό από τους οδηγούς της(Ειδικά από τον Perez) να χάσουν βάρος. Από την άλλη, η Red Bull φαίνεται να είναι η ομάδα που έχει βρει την τέλεια ισορροπία.

Φέτος, το βάρος των μονοθεσίων έχει οριστεί στα 728 κιλά ως το ελάχιστο δυνατό. Η Γερμανική ομάδα φαίνεται να έχει ξεπεράσει αυτό το κατώτατο όριο. Αυτό σημαίνει πως δεν χάνει μόνο σε χρόνο στον γύρο, αλλά και στο που μπορεί να τοποθετεί έρμα ώστε να βελτιστοποιήσει την ισορροπία του μονοθεσίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles