spot_img

Η Red Bull RB14 ήρθε και έχει special χρωματισμό (pics)

Η Aston Martin Red Bull Racing, έγινε ακόμα μια ομάδα που δημοσίευσε φωτογραφίες του νέου της μονοθεσίου για το 2018.

Ο πρώτος πιθανός διεκδικητής του τίτλου αποκαλύφθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και μας έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση και έναν ειδικό χρωματισμό.

Το νέο «όπλο» των Daniel Ricciardo και Max Verstappen είναι μια εξέλιξη της RB13, η οποία κατέκτησε τρεις νίκες, μία με τον Αυστραλό και δύο με τον Ολλανδό. Η χρονιά πέρυσι δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν, όμως φέτος ο στόχος είναι να επιστρέψει στη κορυφή.

Το Halo κάνει την εμφάνισή του και σε αυτό το μονοθέσιο, μιας και είναι υποχρεωτικό από φέτος, ενώ βλέπουμε πολλές αεροδυναμικές λύσεις, όμως με γυμνό μάτι φαίνεται αρκετά παρόμοιο με το περσινό. Όμως, μιας και γνωρίζουμε την Αυστριακή ομάδα, ξέρουμε πως κρύβουν άσσους στο μανίκι τους και σίγουρα θα είναι δυνατοί και τη φετινή χρονιά.

Ο χρωματισμός της νέας RB14 είναι ίσως αυτός που ξεχωρίζει, μιας και το παραδοσιακό σκοτεινό μπλε και κόκκινο έχει δώσει τη θέση του σε ένα μπλε καμουφλάζ. Όμως, όπως ξεκαθαρίζει η ομάδα, αυτός είναι special χρωματισμός και τον επίσημο, θα τον δούμε στις δοκιμές της Βαρκελώνης σε λίγες ημέρες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles