spot_img

Η Renault θα κάνει μεγάλη πρόοδο με το μονοθέσιο του 2019

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Nick Chester, δηλώνει πως ήδη έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το μονοθέσιο της επόμενης σεζόν.

Η Renault το 2016 τερμάτισε 9η στη βαθμολογία των κατασκευαστών και ξεκίνησε μια φάση ανάκαμψης τερματίζοντας 6η το 2017, ενώ φέτος βρίσκεται έναν αγώνα μακριά από το να ολοκληρώσει στην 4η θέση.

Παρόλα αυτά όμως, δεν έχει καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο βάθρο ακόμα, μιας και η διαφορά από τις τρεις πρώτες ομάδες είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό ελπίζουν να αλλάξει σύντομα και στο στρατόπεδο του Enstone δουλεύουν πολύ σκληρά ώστε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Renault εργάζεται πολύ σκληρά στο μονοθέσιο του 2019, με τον Chester τώρα να έχει μόνο καλά λόγια να πει.

Έχουμε ήδη ολοκληρώσει το σασί και το κιβώτιο και το μόνο που μένει είναι τα δοκιμάσουμε. Το σύστημα ψύξης, η ανάρτηση και το αμάξωμα είναι υπό κατασκευή και μελέτη. Εργαζόμαστε διαρκώς αυτές τις μέρες και έχουμε πολλές διαδικασίες ακόμα ώστε να ετοιμάσουμε το μονοθέσιο. Είμαστε πολύ απασχολημένοι, όμως έχουμε κάνει πολύ σημαντική και δυνατή πρόοδο.

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Cyril Abiteboul δήλωσε και τόνισε πως θέλει την ομάδα του να τελειώσει τη χρονιά με έναν διπλό τερματισμό στη 10άδα, με τον αγώνα στη Yas Marina να είναι ο τελευταίος του Carlos Sainz με τα κίτρινα.

Το 2019 αναμένεται να είναι διαφορετικό για την Renault από όλες τις απόψεις. Πέρα από τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τhierry Koskas θα γίνει πρόεδρος της Renault Sport Racing, αντικαθιστώντας τον Jerome Stoll.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles