spot_img

Οι Stoner, Lorenzo και Dovizioso μιλούν για τον Nicky Hayden

Η είδηση του θανάτου του Nicky Hayden συγκλόνισε τον κόσμο των motorsport και τώρα οι αναβάτες της Ducati μιλούν για τον πρωταθλητή.

Ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP, Nicky Hayden, έχασε τη μάχη για την ζωή,  μετά από ατύχημα που είχε με ποδήλατο στην Ιταλία.

Ο Αμερικανός, ήταν αναβάτης της Ducati από το 2009 μέχρι το 2013, με τους τωρινούς οδηγούς της ιταλικής ομάδας, Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso να μιλούν για το “Kentucky Kid”.

Τον πρώτο λόγο όμως, είχε ο Casey Stoner που έχει ρόλο δοκιμαστή, ενώ ήταν ομόσταυλος του Hayden για χρόνια.

«Ήξερα τον Nicky πριν γίνουμε ομόσταυλοι και πάντα μοιραζόταν το χρόνο του μαζί μου ακόμα κι όταν ήμουν στα 125cc και στα 250cc. Ήταν πάντα χαρούμενος και ως ομόσταυλος ήταν φανταστικός. Ειλικρινά δεν σταμάταγε να χαμογελά ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά… είναι κάποιος που πραγματικά θα μας λείψει. Κανείς δεν έχει το παραμικρό κακό να πει γι’ αυτόν. Τα έδινε όλα στους αγώνες και ήταν κοντά πάντα στην οικογένειά του κι αυτό δείχνει τι άνθρωπος ήταν».

Από τη μεριά του, ο Lorenzo, προφανώς επηρεασμένος από το γεγονός, είπε:

«Λυπηρά νέα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη κατάσταση, αλλά όταν έρχονται αυτά τα νέα είναι ένα σοκ. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Τον αγαπούσαν όλοι στο paddock. Ήταν τόσο χαρούμενος, με πολλή ενέργεια και πάντα με θετική αύρα».

Ενώ, ο Dovizioso ολοκλήρωσε.

«Γνώρισα τον Nicky το 2003 όταν ήρθε στο Πρωτάθλημα από την Αμερική. Ήταν αρεστός, ανοιχτόμυαλος, πάντα φιλικός με όλους και πραγματικός φίλος των μοτοσυκλετών. Στα χρόνια που ήταν με την Ducati δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με όλους και παρά το ότι ήταν μαζί μου για ένα χρόνο, ήταν ένας καταπληκτικός ομόσταυλος. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Nicky και θα μας λείψει».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles