spot_img

Η Τυνησία σχεδιάζει πίστα προδιαγραφών F1 (vid)

H Bitcare Investment ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα αθλητικό συγκρότημα στη Τυνησία, όπου θα περιλαμβάνει και πίστα προδιαγραφών F1.

Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσε να ακούσει η Liberty Media, η οποία τώρα που ανέλαβε την F1, θέλει να αλλάξει σελίδα στο σπορ, ώστε να το προσαρμόσει στα δικά της δεδομένα. Ένας από τους μεγάλους της στόχους, είναι η επίτευξη του μέγιστου αριθμού αγώνων που είναι 25 σε μια χρονιά.

Το 2018, θα έχουμε 21 αγώνες στο πρόγραμμα, ενώ πολλές άλλες χώρες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Μια από αυτές τις χώρες είναι η Τυνησία, με την Bitcare Investment να δημοσιεύει ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το όραμά της για να φιλοξενήσει η αφρικανική χώρα αγώνα F1.

Το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας μικρής πόλης όπου θα είναι ταυτόχρονα και κέντρο αθλητισμού. Το μεγάλο διαμάντι όμως του συγκροτήματος θα είναι η δημιουργία του Chadly Zouiten Formula One Circuit, με μήκος 4.950 μέτρα και θα είναι Class One πίστα. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες F1, ενώ στο εσωτερικό της θα διαθέτει και πίστα kart.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles