spot_img

Ιδού η νέα Chevrolet Corvette ZR1 Convertible

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να είναι λίγες εβδομάδες μακριά, όμως η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της Vette ZR1 Convertible.

H επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες σε μερικές ημέρες και εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζονται μόνο λόγια για να περιγράψει κανείς τη μαγεία μιας ZR1. Στην καρδιά της νέας εξωφρενικής Vette αναπνέει ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας LT5 6.2 λίτρων που αποδίδει συνολικά 755 ίππους και είναι φυσικά διαθέσιμος τόσο στη κανονική αλλά και την Convertible έκδοση. Ως αποτέλεσμα την απόσταση 0-100 χλμ/ώρα την πραγματοποιεί σε 3 μόλις δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η έκδοση της ZR1 Convertible είναι διαθέσιμη με το ZTK Performance Package, στο οποίο περιλαμβάνεται ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση και μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία παράγουν 430 κιλά κάθετης δύναμης.

Αυτή είναι ιστορικά η πρώτη φορά έπειτα από το 1970 όπου έχουμε convertible έκδοση της Corvette ZR1, ενώ σε σχέση με την coupe έκδοση, είναι κατά 27 κιλά βαρύτερη, με τις ρυθμίσεις όμως να είναι ίδιες και στις δύο εκδόσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles