spot_img

Jerez Test: Μπροστά ο Vinales στο 1-2 της Yamaha

Το MotoGP επέστρεψε στην ενεργό δράση στην πίστα της Jerez με το επίσημο τεστ να ολοκληρώνεται μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου.

Οι ομάδες και οι αναβάτης ολοκλήρωσαν δύο 90λεπτα δοκιμών στη πίστα όπου θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα για το 2020 αυτό το σαββατοκύριακο. Η δεύτερη περίοδος ήταν αρκετά επεισοδιακή, καθώς στα πρώτα 10 λεπτά υπήρξε διακοπή ρεύματος στην πίστα, ενώ η Aprilia του Aleix Espargaro έχυσε λάδια στην πίστα που οδήγησαν σε πτώση τον Danilo Petrucci.

Ταχύτερος της ημέρας ήταν ο Maverick Vinales με ταχύτερο χρόνο στο 1:37.793 και άφησε στην 2η θέση τον Fabio Quartararo για 0.118s. Η Yamaha έκανε το 1-2 και έδειξε τα πρώτα σημάδια για το τι θα επακολουθήσει στο αγωνιστικό τριήμερο, με τον Marc Marquez να ακολουθεί στην 3η θέση 0.030s μακριά από τον Γάλλο και σίγουρα θα είναι στη μάχη για την νίκη.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Alex Rins με την Suzuki δείχνοντας δείγματα ταχύτητας και αυτό φάνηκε από τα χρονόμετρα, με τον ταχύτερο γύρο του να είναι στο 1:38.193 από τη πρωινή περίοδο. Στην 5η θέση ακολούθησε ο Valentino Rossi με τη Τρίτη Yamaha στη πεντάδα μπροστά από τον Aleix Espargaro, ο οποίος έκανε τον 6ο ταχύτερο γύρο. Ο Cal Crutchlow βρέθηκε στην 7η θέση μπροστά από τον Jack Miller, o οποίος ήταν η πρώτη Ducati μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Ο Joan Mir έκανε τον 9ο ταχύτερο χρόνο, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Peco Bagnaia για την Pramac Ducati που ξεπέρασε την εργοστασιακή ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησαν οι Miguel Oliveira, Johan Zarco, Pol Espargaro, Franco Morbidelli και Andrea Dovizioso στην 15η θέση, με όλους τους παραπάνω αναβάτες να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο στο τέλος της ημέρας.

Μην χάσεις τον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP αυτό το σαββατοκύριακο.

Αποτελέσματα Jerez Test

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles