spot_img

Κάκιστο το κλίμα στην Toro Rosso

Κατά τη διάρκεια του GP του Καναδά, είδαμε μια ένταση μεταξύ των δύο οδηγών της Toro Rosso και φαίνεται πως μεταξύ τους δεν τα πάνε καλά.

Η αρχή έγινε στις κατατακτήριες, όταν ο Carlos Sainz Jr διαμαρτυρήθηκε δημόσια πως ο teammate του ευνοήθηκε από τον ίδιο. Ο Daniil Kvyat πήρε slipstream όπως ήταν κανονισμένο από την ομάδα, αλλά ο Ισπανός δεν πήρε στον δικό του χρόνο, κάνοντάς τον έξαλλο.

Μετά τον αγώνα, ο Kvyat θέλησε να μιλήσει για το θέμα και τέθηκε κατά του teammate του.

Από τη μεριά μου όλα είναι ξεκάθαρα. Οπότε αν είναι γενναίος να έρθει και να μου μιλήσει. Αλλά φαίνεται πως προτιμά να πάει και να μιλήσει στον Τύπο. Από τη μεριά μου, δεν έχω κάτι να του πω. Ξέρω πως συμπεριφέρθηκα σωστά. Στο Baku θα είναι αυτός πίσω μου στις κατατακτήριες [για να τον βοηθήσει με τον χρόνο του], αλλά μετά από όσα είπε δεν νομίζω πως θέλω να δουλέψω μαζί του.

Οι δηλώσεις του Kvyat σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Όμως, η Toro Rosso είναι μια ομάδα στην οποία επικρατεί ένα πολύ κακό κλίμα, ανέκαθεν. Οι οδηγοί είναι συνεχώς υπό πίεση, καθώς όποιος δεν αποδώσει, παίρνει δρόμο και το έχουμε δει πολλές φορές.

Στην βαθμολογία πάντως, ο Sainz έχει 25 βαθμούς και ο Kvyat μόλις 4.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles