spot_img

Και εγένετο Alfa Romeo Sauber C37

H Sauber παρουσίασε την C37, το μονοθέσιο του 2018, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της Alfa Romeo στην F1 μαζί με την ιστορική Ελβετική ομάδα.

Μετά τις Haas, Williams και Red Bull, η Sauber έγινε η τέταρτη ομάδα η οποία παρουσίασε το μονοθέσιο της για την αγωνιστική χρονιά του 2018. Η νέα σεζόν, σηματοδοτεί την επιστροφή της Alfa Romeo στην F1, καθώς οι δύο πλευρές θα έχουν στενή συνεργασία και έντονη χρηματοδότηση προς την ελβετική ομάδα.

Το νέο μονοθέσιο είναι μια μεγάλη βελτίωση του 2016, καθώς έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές στη σχεδίαση σε όλο το μήκος και πλάτος του. Πιο εμφανής αλλαγή, είναι φυσικά η αυτή του χρωματισμού, με το λευκό να κυριαρχεί και συνοδεύεται από μπλε πινελιές. Επίσης, δεν γίνεται αν παραλείψουμε το παραδοσιακό κόκκινο της Alfa Romeo, με το οποίο είναι βαμμένο το κάλυμμα του κινητήρα. Συνολικά ο χρωματισμός, είναι παραπλήσιος με αυτόν που είχαμε δει πριν λίγο καιρό στην ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με μια πρώτη ματιά, η C37 που θα παίρνει κίνηση από το κινητήριο σύνολο της Ferrari και φέτος, έχει διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία. Μεγάλη βελτίωση βλέπουμε στα bargeboards, όπως και στα προηγούμενα μονοθέσια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Στο εμπρός μέρος, παρατηρούμε ένα πολύ διαφορετικό ρύγχος που χωρίζεται στα δύο, ενώ το πίσω μέρος φαίνεται να είναι πιο “φουσκωτό” συγκριτικά με τα υπόλοιπα μονοθέσια του 2018. Το Halo κάνει όπως είναι λογικό την εμφάνισή του, με την ομάδα να το “ντύνει” επίσης σε λευκό χρώμα.

Στόχος της ομάδας, είναι να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τον Marcus Ericsson να έχει για teammate φέτος τον πρωταθλητή της F2 για το 2017 και οδηγό της Ferrari, Charles Leclerc.

H νέα χρονιά για την Sauber είναι άκρως σημαντική, μιας και ανακοίνωσε ήδη δύο στενές συνεργασίες με την Richard Mille και την Claro. Έτσι, η ομάδα έχει οικονομική ευρωστία, μαζί με την στήριξη της Alfa Romeo, ώστε να πιέσει στην εξέλιξη και να διασφαλίσει τη παραμονή της στο σπορ για πολλά χρόνια ακόμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles