spot_img

Κερδισμένος μετά το Misano νιώθει ο Marquez

O Marc Marquez δήλωσε ευχαριστημένος παρά το γεγονός πως πίεσε στο όριο, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία μεγάλωσε κατά 8 βαθμούς.

Ο Ισπανός έκανε αυτό που έπρεπε στον αγώνα, έμεινε κοντά στις δύο Ducati και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδινε μάχη με τον Jorge Lorenzo. Το λάθος όμως του συμπατριώτη του, του έδωσε την 2η θέση στον αγώνα και 20 πολύτιμους βαθμούς που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στον τίτλο.

Μπορεί ο ίδιος να πάλευε με την μοτοσυκλέτα στο όριο, όμως δήλωσε πως δεν μπορούσε να προσπεράσει στα ίσα τις GP18.

Όταν είδα τον Dovi να κάνει μια διαφορά, προσπάθησα να μείνω κοντά στον Lorenzo για να του επιτεθώ στο τέλος. Όμως ειλικρινά ήμουν στο όριο και σε κάποια κομμάτια της πίστας πίεζα πάρα πολύ. Από την άλλη βέβαια, όταν δεν τα παρατάς είσαι κερδισμένος. Και αυτή τη φορά πήραμε τους 20 βαθμούς. Φτάσαμε εδώ με 59 βαθμούς διαφοράς και φεύγουμε 67 μπροστά από τον δεύτερο. Πίεζα και πάλευα πολύ με τη μοτοσυκλέτα. Συνήθως όταν είσαι γρήγορος οδηγείς και άνετα. Τώρα όμως πάλευα με τον εαυτό μου. Στο ζέσταμα ήμουν γρήγορος, αλλά ήξερα ότι με την παραπάνω θερμοκρασία θα είχαμε λιγότερη πρόσφυση σε κάποιες στροφές. Δεν μπορούσα να έχω την ίδια ταχύτητα μέσα στις στροφές κι όταν συμβαίνει αυτό, η διαφορά στην ευθεία είναι μεγαλύτερη. Προσπάθησα να τους ακολουθήσω, να είμαι επιθετικός στους πρώτους γύρους επειδή ήξερα ότι είχαν το κάτι παραπάνω. Σήμερα, όμως, ο Dovi οδήγησε τέλεια. Έχανα πολύ σε κάποιες επιταχύνσεις και κέρδιζα σε κάποια φρένα. Αλλά για όλη τη διάρκεια του αγώνα για 27 γύρους έτσι, δεν ήταν εύκολο. Ειλικρινά προσπαθούσα να ακολουθήσω τις Ducati. Δεν μπορούσα να τους περάσω. Όταν το έκανα στον Jorge, ήταν επειδή έκανε λάθος. Και μετά, ναι, δώσαμε μερικές μάχες για 3-4 γύρους επειδή ήμουν επιθετικός σε εκείνο το κομμάτι της πίστας, αλλά όταν τις ακολουθούσα δεν μπορούσα να περάσω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles