spot_img

Κράνος αφιερωμένο στον Hubert από τον Gasly

Ο Pierre Gasly θα αγωνιστεί στο GP Ιταλίας με ένα νέο κράνος, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο του φίλο, Anthoine Hubert, που έχασε τραγικά τη ζωή του μετά από δυστύχημα στον αγώνα της F2 στο Βέλγιο.

Ο Γάλλος, στον δεύτερο αγώνα της επιστροφής του στη Toro Rosso είναι ακόμα υπό σοκ, διότι ο Hubert αποτέλεσε έναν από τους παιδικούς του φίλους και μεγαλώνοντας, ήταν αντίπαλοι εντός πίστας και εκτός συγκάτοικοι για αρκετά χρόνια. Ως φόρο τιμής τώρα στον αδικοχαμένο Γάλλο, ο Gasly θα αγωνιστεί προς τιμήν του με ένα κράνος αφιερωμένο σε εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το κράνος είναι ένας συνδυασμός του ροζ που είχε ο Anthoine με το μπλε της Red Bull, με τα δύο χαρακτηριστικά αστέρια στο πλάι, όπως ήταν το κράνος του. Επιπλέον, ο Gasly θα έχει στο πλαϊνό μέρος το όνομα του φίλου του και ευελπιστεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στη Monza, σε έναν ακόμα αγώνα που θα αγωνιστεί για τον Hubert.

Το κανονικό κράνος του Gasly είναι ήδη σχεδιασμένο ώστε να αποφέρει φόρο τιμής σε έναν ακόμα φίλο του που έχασε τραγικά τη ζωή του, τον Jules Bianchi.

Hubert Gasly

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles