spot_img

Κρατάνε τα θετικά στην Honda, παρά τη διπλή πτώση

O Livio Suppo δεν πανικοβάλλεται μετά από δύο αγώνες, παρά το γεγονός πως οι αναβάτες της Honda είχαν πτώση στην Αργεντινή

Ο Marc Marquez διανύει το χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του στο MotoGP, μετά από την εγκατάλειψη που είχε στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Ο Ισπανός πλέον, είναι 37 βαθμούς πίσω από τον Maverick Vinales, ενώ ο teammate του, Dani Pedrosa, 39.

Όμως, ο Livio Suppo του HRC δεν βλέπει τόσο μαύρη τη κατάσταση.

«Κρατάμε το θετικό ότι κανείς από τους δυο δεν τραυματίστηκε, ενώ ο Cal πήρε το βάθρο κι έτσι η μοτοσυκλέτα, αν και όχι 100% έτοιμη, είναι πιο ανταγωνιστική από πέρυσι. Αν δούμε τους χρόνους, ο Marc πήγαινε γρήγορα, αλλά όχι και τόσο. Αυτός ήταν ο ρυθμός του, αλλά δεν υπερέβαλε. Δυστυχώς η Termas είναι πολύ γλιστερή πίστα και αυτά τα σαμαράκια οδηγούν σε λάθη». Είμαστε ήρεμοι και δεν πανικοβαλλόμαστε. Υπάρχει περιθώριο να βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα. Το Πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει. Θυμάμαι το 2011 που ο Stoner είχε πέσει στην αρχή της σεζόν σ’ ένα περιστατικό με τον Valentino στην Jerez. Ήταν ο δεύτερος αγώνας, αλλά στη συνέχεια κατέκτησε τον Τίτλο. Πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τα δίνουμε όλα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles