spot_img

Kristensen: «Ο Alonso έχει πάθος για τους αγώνες»

Ο Tom Kristensen έβγαλε το καπέλο στον Fernando Alonso και την φετινή του αφοσίωση, όχι μόνο στην F1, αλλά και στο WEC.

O Δανός, είναι πλέον γνωστός ως Mr. Le Mans με 9 νίκες στον μεγαλύτερο αγώνα του πλανήτη, τον οποίο πλέον απολαμβάνει ως θεατής, μιας και έφτασε τα 50 του χρόνια.

Ο πρώην οδηγός της Audi, μίλησε για την μεγάλη ιστορία των τελευταίων ημερών, η οποία είναι η συμμετοχή του Alonso με την Toyota στο WEC. O Kristensen θαυμάζει την επιλογή του Ισπανού, ενώ πιστεύει πως μετά την Daytona, έχει ότι χρειάζεται για να τρέξει στο Le Mans.

O Fernando γνωρίζει πολλά για το Le Mans. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του τα τελευταία χρόνια. Πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τον αγώνα και μόλις είδε τα πρωτότυπα, τα βρήκε πολύ συναρπαστικά. Τώρα, μπορεί να ανυπομονεί να νιώσει το συναίσθημα του να οδηγεί τη νύχτα, να είναι στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες και να πιέζει συνεχώς στο όριο. Η πρόκληση είναι άκρως συναρπαστική. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους αγώνες και δείχνει πως έχει πάθος για τους αγώνες και όχι μόνο αποκλειστικά για την F1. Έτρεξε στο Indy 500, στην Daytona και τώρα στο Le Mans. Αυτό δείχνει το πραγματικό πνεύμα των αγώνων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles