spot_img

Η Mercedes λαμβάνει δράση για τη μυστική συμφωνία FiA-Ferrari

Η Mercedes δεν θα αφήσει την συμφωνία που έκανε η FiA με την Ferrari, μετά και την ολοκλήρωση της τεχνικής έρευνας πάνω στη κινητήρια μονάδα των κόκκινων.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των χειμερινών δοκιμών, η FiA ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμβιβασμό με την Ferrari έπειτα τη λήξη της έρευνας για τη κινητήρια μονάδα που χρησιμοποίησε το 2019. Επιπλέον, στην ανακοίνωσή της, σημείωσε πως η συμφωνία θα μείνει μεταξύ των δύο πλευρών, αφήνοντας τις υπόλοιπες ομάδες στο σκοτάδι σχετικά με το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Στα paddock έμειναν όλες οι ομάδες άφωνες σχετικά με την ανακοίνωση αυτή. Τα ρεπορτάζ τώρα θέλουν τώρα τον Toto Wolff της Mercedes να στέλνει μήνυμα σε όλες της ομάδες, εκτός από αυτές που χρησιμοποιούν κινητήρα Ferrari, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τη συμφωνία αυτή. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα έρθουν όλες οι ομάδες σε συμφωνία, όμως το σίγουρο είναι πως η όλη κατάσταση δημιούργησε ακόμα περισσότερες υποψίες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει, με τις εξελίξεις στο θέμα να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles