spot_img

Leclerc: «Άγχος; Καθόλου! Στόχος το καλύτερο δυνατό»

Ο Charles Leclerc ξεκινά μια χρονιά προς το άγνωστο, με τον ίδιο να μην θέτει συγκεκριμένους στόχους, έχοντας ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο στα χέρια του.

Ο Μονεγάσκος, στη δεύτερη του μόλις χρονιά στην F1, κέρδισε τη δεύτερη θέση στη Ferrari δίπλα στον Sebastian Vettel, σε μια ομάδα που έχει διεκδικήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών.

Στις χειμερινές δοκιμές, έδειξε επίσης φοβερή ταχύτητα με τον τρίτο ταχύτερο χρόνο συνολικά, 0.010s πιο αργός του Lewis Hamilton και 0.013s πιο αργός από τον team-mate του. Το να οδηγείς για τη Ferrari είναι από μόνο του ένας λόγος να σου ασκηθεί έντονη πίεση, πόσο μάλλον σε μια χρονιά όπου μπορεί να είναι μέσα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αν έχω άγχος; Όχι, καθόλου. Προφανώς και ο στόχος είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στις χειμερινές δοκιμές. Όπως έχω ξαναπεί, ο δρόμος φέτος είναι μεγάλος και το να ξεκινάς μια νέα περιπέτεια με μια νέα ομάδα, συνήθως παίρνει χρόνο. Αλλά ελπίζω να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται. Θα προπονηθώ σκληρά τις επόμενες εβδομάδες για να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται σωματικά και ψυχολογικά για να μπορέσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο όσον αναφορά τα αποτελέσματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αν ο Leclerc καταφέρει να κερδίσει αγώνα πριν τον Οκτώβριο, θα γίνει ο τρίτος οδηγός στην ιστορία που θα έχει πάρει νίκη μετά τους Sebastian Vettel και Max Verstappen πριν την ηλικία των 22.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles