spot_img

Leclerc: «Εγώ και ο Vettel δεν καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο»

Ο Charles Leclerc μίλησε για τη σχέση του με τον Sebastian Vettel και τη σιγουριά του πως οι δύο οδηγοί δεν θα επαναλάβουν τα λάθη του 2019.

Οι οδηγοί της Ferrari σε αρκετές περιπτώσεις ήρθαν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο, με τη χειρότερη περίπτωση να είναι στη Βραζιλία. Όντας δίπλα-δίπλα, είχαν επαφή που τους οδήγησε εκτός αγώνα κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην ομάδα, στα υψηλόβαθμα στελέχη, το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά τους οπαδούς.

Τώρα, ο Leclerc μιλάει για τις διαδικασίες που ακολουθούσαν και τις συζητήσεις ανάμεσα σε εκείνον και τον Vettel, με τις συνθήκες να μην είναι πάντα ιδανικές.

Μερικές φορές υπήρξαν στιγμές όπου δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον για ορισμένα ζητήματα. Νομίζω πως δεν είναι ποτέ πολύ καλό να συνομιλήσουμε κατευθείαν μετά από ένα συμβάν. Οπότε, αφήνουμε να περάσει λίγος χρόνος. Μετά τη Ρωσία, καθίσαμε να μιλήσουμε στην Ιαπωνία και καταλάβαμε ο ένας τον άλλο και αυτό μας βοήθησε.

Μιλώντας για μελλοντικές καταστάσεις, όπου θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση, ο Μονεγάσκος μίλησε για ωριμότητα και το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους.

Μερικές φορές μπορεί να έχουμε ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις, όμως είμαστε αρκετά ώριμοι να διαχωρίσουμε πως ό,τι συμβαίνει εντός πίστας είναι εντός πίστας μόνο, και εκτός πίστας είμαστε διαφορετικά άτομα. Είμαστε όμως δύο ανταγωνιστές και θέλουμε να κερδίσουμε. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια, όπως κάναμε στη Βραζιλία. Ήταν ένα μεγάλο λάθος, από το οποίο μάθαμε πολλά και μπορώ να πω πως δεν θα ξαναγίνει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles