spot_img

Leclerc: «Η Σιγκαπούρη έδειξε πως έχω πολλά να μάθω»

Ο Charles Leclerc πιστεύει πως το GP Σιγκαπούρης ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εκείνον, καταλαβαίνοντας το κίνητρο της ομάδας με τη στρατηγική του.

O Μονεγάσκος ήταν στη 1η θέση μέχρι να μπει για αλλαγή ελαστικών, όμως η ομάδα είχε φέρει τον Sebastian Vettel ένα γύρο πιο πριν, επιλέγοντας να τα δώσει όλα για να κάνει το 1-2 στον αγώνα. Το undercut για τον Γερμανό έπιασε, χάρη σε έναν εντυπωσιακό γύρο εξόδου, πέρασε τον Leclerc και έμεινε στη κορυφή έως το τέλος παίρνοντας τη πρώτη του νίκη μετά από πάνω από έναν χρόνο.

Στο πλαίσιο του GP Ρωσίας, ο Leclerc τώρα πιστεύει πως ήταν υπερβολικός στην αντίδρασή του στον ασύμρματο με την ομάδα, γκρινιάζοντας για τη στρατηγική.

Η Σιγκαπούρη έδειξε πως έχω πολλά να μάθω. Σε αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αυτά. Η ομάδα έκανε το σωστό. Ακολούθησε τη σωστή στρατηγική και δεν θα είχαμε κάνει το 1-2 αν ακολουθούσε άλλη. Αυτό έχει σημασία. Οπότε έχω πολλά να μάθω για ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον. Προφανώς και στο μονοθέσιο είναι πολύ πιο δύσκολο, υπάρχει η αδρεναλίνη. Αλλά πρέπει να συγκρατώ τον εαυτό μου σε τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να σκάω αντί να αντιδρώ στον ασύρματο. Οπότε θα μάθω από αυτό και θα προσπαθήσω να μην ξαναγίνει.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Από τη μεριά του ο Sebastian Vettel πιστεύει πως ήταν λογικό από μεριάς Leclerc να υπάρξει μια τέτοια αντίδραση πάνω στην αδρεναλίνη, τονίζοντας πως και ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles