spot_img

Live: Δες ζωντανά το Virtual 24H Le Mans

Ο μεγαλύτερος Sim-Racing αγώνας στην ιστορία των eSports είναι γεγονός, με αστέρες της F1 και πραγματικές ομάδες του motorsport να παίρνουν μέρος στο Virtual 24H Le Mans.

O αγώνας πραγματοποιείται το διήμερο που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο πραγματικός αγώνας στο Circuit de la Sarthe, με την ACO να λαμβάνει δράση και να διοργανώνει τον virtual αγώνα στη θέση του. Μάλιστα, η σκληρή δουλειά έφερε καρπούς, καθώς επίσημες ομάδες και αστέρες των αγώνων θα πάρουν μέρος στον μεγάλο αγώνα, που περιλαμβάνει ελληνική συμμετοχή και δεν πρέπει να χάσεις.

Από τον κόσμο της Formula 1, έχουμε τους Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Pierre Gasly, Antonio Giovinazzi, ενώ πρώην πρωταθλητές όπως ο Fernando Alonso και ο Jenson Button θα αγωνιστούν επίσης. Μερικά ονόματα από την Formula 2 που θα δούμε είναι ο Jack Aitken και ο Louis Delatraz. Επιπλέον, βλέπουμε τους Sébastien Buemi, Brendon Hartley, José María López, André Lotterer, Neel Jani, Nick Tandy, Jamie Chadwick Miguel Molina, Darren Turner, Jan Magnussen,  Rubens Barrichello, Giancarlo Fisichella, Pietro Fittipaldi, Felipe Massa, Olivier Panis, Felix Rosenqvist, Stoffell Vandoorneκαι Jean-Eric Vergne είναι μερικά από τα ονόματα τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα συμμετοχών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο αγώνας ξεκινάει στις 16:00μμ σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή την ίδια ώρα. Μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα του Virtual Le Mans στο παρακάτω Link, με τη μετάδοση να ξεκινά 30 λεπτά πριν την εκκίνηση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles