spot_img

Lorenzo: «Απογοητευμένος, αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους»

Ο Jorge Lorenzo είχε έναν πολύ απογοητευτικό αγώνα στο Circuit of the Americas, όπου τερμάτισε εκτός της πρώτης 10άδας.

Ο Ισπανός είχε καλές κατατακτήριες δοκιμές, καθώς ξεκίνησε από την 6η θέση του grid, όμως στον αγώνα δεν ήταν πουθενά και είχε κάκιστο ρυθμό. Τελικό αποτέλεσμα ήταν η 11η θέση και οι πρώτοι βαθμοί της σεζόν, όμως παραμένει πολύ απογοητευμένος.

Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον αγώνα. Δεν είχα το ρυθμό, ούτε την αίσθηση από την αρχή κιόλας. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή από όταν ήρθα στην Ducati, αλλά ποτέ δεν θα τα παρατήσω. Θα το παλέψω μέχρι τέλους, ξέροντας ότι είναι δύσκολο. Η μοτοσυκλέτα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Στα ηλεκτρονικά μπορώ και είμαι πιο γρήγορος, αλλά παραμένει πολύ απαιτητική σε δύναμη μοτοσυκλέτα. Είμαι επαγγελματίας και απλά πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Η Jerez είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και θα κάνω τα πάντα για να είμαι ανταγωνιστικός εκεί.

Όσον αναφορά το απαιτητικό προσπέρασμα που δέχθηκε από τον Jack Miller, o Lorenzo δεν κρύφτηκε και δήλωσε.

Κάνει ό,τι κάνει πάντα. Θα δούμε αν θα τον τιμωρήσουν για την επαφή. Ήμουν πιο αργός, θα μπορούσε να περιμένει, αλλά αντίθετα ρίσκαρε και μπορεί να με έριχνε. Είναι λυπηρό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles