spot_img

Lorenzo: «Χαρούμενος αλλά δεν αλλάζει τίποτα για το μέλλον η νίκη»

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε πως η πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Ducati τον έκανε και πάλι χαρούμενο, όμως τόνισε πως πίστεψαν αργά σε εκείνον.

Ο Ισπανός πανηγύρισε επιτέλους τη πρώτη και πολυπόθητη γεύση της σαμπάνιας από το κορυφαίο σκαλί του βάθρου έπειτα από 1.5 χρόνο στο Mugello και έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο και αρνητικό σερί. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο, το μέλλον του δεν αλλάζει, παρά τον θρίαμβο και το διαζύγιο φαίνεται σχεδόν σίγουρο.

Δεν αλλάζει τίποτα αυτή η νίκη. Το μέλλον δεν θα αλλάξει εξαιτίας της. Από τη μια είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας από τους καλύτερους Αγώνες της ζωής μου. Η καλύτερη νίκη της καριέρας μου. Από την άλλη λυπάμαι. Αν είχα από την Ducati πιο πριν αυτά τα κομμάτια θα είχα περισσότερα βάθρα και θα κέρδιζα πιο πριν. Ο Gigi πίστεψε σ’ εμένα αλλά λίγο αργά πια. Αν το έκανε στο 100% νωρίτερα, τώρα ίσως να μην έλεγα ότι είναι αργά για να μείνω στην ομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι λύσεις που έφερε η ιταλική ομάδα τον έκαναν να βελτιωθεί έπειτα από ένα και παραπάνω χρόνο.

Μπορεί να έχω πολλά μειονεκτήματα, αλλά η ειλικρίνεια μια από τις αρετές μου. Όταν λέω κάτι αυτό είναι η αλήθεια. Χρειαζόμουν αυτή την υποστήριξη από το ντεπόζιτο για να με βοηθήσει να εξοικονομώ ενέργεια και ήθελα πιο ομαλό μοτέρ. Όταν η Ducati μου έδωσε αυτές τις λύσεις βελτιώθηκα πολύ. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα μετά από ενάμιση χρόνο χωρίς νίκη. Όλα έδειχναν ότι τα αποτελέσματα δεν θα ερχόντουσαν, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα. Είμαι πολύ αποφασιστικός. Στα 16 μου, με Derbi, έλεγα στον εαυτό μου ότι θα κερδίσεις με αυτή τη μοτοσυκλέτα και τελικά το κατάφερα, όπως με την Ducati. Και ήταν αρκετοί αυτοί που και τότε θεωρούσαν κάτι τέτοιο αδύνατο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles