spot_img

Lorenzo: «Δεν μπορώ ακόμα να οδηγήσω φυσιολογικά τη μοτοσυκλέτα μου»

Ο Jorge Lorenzo είχε έναν περίεργο αγώνα στη Βαρκελώνη, όμως παρά τα προβλήματα φθοράς τερμάτισε στην 4η θέση.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και πέρασε στην πρωτοπορία του αγώνα στα πρώτα του στάδια. Όμως η φθορά των ελαστικών ήρθε γρήγορα και μέσα σε έναν γύρο έπεσε από 1ος στην 6η θέση.

Μέχρι το τέλος όμως, βρήκε τον απαραίτητο ρυθμό, πίεσε και κατάφερε το μάξιμουμ που ήταν η 4η θέση.

«Είναι η πρώτη φορά που τερματίζω αγώνα με διαφορά κάτω από 10δ από τον πρώτο και η πρώτη φορά που ξεκινώ από την πρώτη σειρά. Αυτό σημαίνει ότι βελτιωνόμαστε. Κρίμα όμως που μετά τον 6ο γύρο έχασα αρκετό χρόνο και με πέρασαν μερικές φορές στα φρένα. Προς το τέλος όμως κατάφερα να πάρω μερικές θέσεις». Δεν νομίζω να ήμουν υπερβολικός στους πρώτους γύρους. Αν και ήμουν πιο γρήγορος από τους οδηγούς στο δεύτερο γκρουπ, στο τέλος κατάφερα να καλύψω τη διαφορά και να κάνω προσπεράσεις». Όταν με πέρασε ο Marc αναγκάστηκα να σηκώσω λίγο τη μοτοσυκλέτα κι έτσι με πέρασε ο Dani κι άλλοι. Το ελαστικό δεν ήταν το ίδιο στους επόμενους γύρους, προτού ανακάμψω στο τέλος».

Τέλος, ο Lorenzo μίλησε για την μοτοσυκλέτα και τα προβλήματα που έχει ακόμα, καθώς δεν αισθάνεται άνετα.

«Δεν μπορώ να οδηγήσω ακόμα με φυσικότητα τη μοτοσυκλέτα μου. Ο κάθε αγώνας είναι καλύτερος, αλλά αν δεν μπορώ να είμαι άνετος, δεν είναι εύκολο να κάνεις καλούς αγώνες».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles