spot_img

Lorenzo: «Δεν ήθελα να αγωνίζομαι άλλο»

Ο Jorge Lorenzo μίλησε για την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν, εστιάζοντας στην έλλειψη κινήτρου λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών.

Ο Ισπανός θα βάλει τέλος στη καριέρα του στα 32 του χρόνια μετά και από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν αυτό το τριήμερο στη Βαλένθια, έχοντας συνολικά 5 Παγκόσμιους Τίτλους, εκ των οποίων οι 3 ήταν στο MotoGP με τη Yamaha. Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τον Lorenzo, καθώς είχε συνεχείς τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να είναι στο 100% των δυνατοτήτων του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ο Lorenzo στάθηκε στο συμβάν του Assen και το γεγονός πως έχασε το κίνητρο του.

Είχα αυτή τη πολύ άσχημη πτώση στο Assen και όλοι γνωρίζετε τις συνέπειες. Πρέπει να παραδεχθώ πως όταν σερνόμουν στο χώμα και όταν σηκώθηκα ρωτούσα τον εαυτό μου: Εντάξει Jorge, μετά από όλες τις επιτυχίες αξίζει όλο αυτό, αξίζει να συνεχίσεις να υποφέρεις; Τέλειωσα εγώ με τους αγώνες. Δεν θέλω να αγωνίζομαι άλλο. Γύρισα σπίτι και αποφάσισα να προσπαθήσω ξανά, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να βρω το κίνητρο, δεν είχα πια το ίδιο πάθος. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη απόφαση που μπορώ να πάρω τόσο για εμένα αλλά και για την ομάδα, διότι δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε μερικούς βαθμούς αλλά να μαχόμαστε για νίκες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpaleta ανακοίνωσε πως ο Jorge Lorenzo θα ανακηρυχτεί “Θρύλος του MotoGP” στον επόμενο Ισπανικό αγώνα το 2020 στη Jerez.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles