spot_img

Lorenzo: «Φαβορί και φέτος ο Marquez, αλλά δεν είναι ανίκητος»

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει πως ο Marc Marquez έχει αδύναμα σημεία, όμως εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο εντός πίστας όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός συνυπήρξε για μία σεζόν μαζί με τον 8-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Honda, όμως οι πολλαπλοί τραυματισμοί και μια μοτοσυκλέτα που δεν τον βόλευε δεν άφησαν περιθώρια σύγκρισης. O Marquez κατέκτησε το 2019 ακόμα έναν τίτλο στο MotoGP, ενώ ο Lorenzo από την άλλη, πάλευε να μπει στη βαθμολογούμενη 15άδα.

Τώρα όμως, ο Ισπανός μιλάει για τον πιο επιτυχημένο αναβάτη των τελευταίων 10 ετών και δηλώνει πως μπορεί να καταφέρει κάποιος να τον κερδίσει. Όμως, δεν αφήνει εκτός το γεγονός πως ο Marquez αποτελεί κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο για το MotoGP.

Προφανώς ο Marc είναι το φαβορί και φέτος, έχοντας κερδίσει έξι στους εφτά τίτλους, αλλά δεν είναι ανίκητος. Τα κατάφερα εγώ το 2015 και παρά λίγο να τα καταφέρει ο Dovizioso το 2017, όταν κανείς δεν το περίμενε. Και ο Fabio στην πρώτη του χρονιά πάλεψε σε αρκετούς Αγώνες μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Marc και η Honda αντιμετωπίσουν προβλήματα, οι άλλοι οδηγοί και τα εργοστάσια μπορούν να τους κερδίσουν. Κανείς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην πρώτη του χρονιά και μετά να πάρει 6 στους 7 Τίτλους. Είναι απίστευτο ταλέντο και είναι φιλόδοξος, χωρίς να φοβάται να πέσει. Αλλά όπως κάθε αθλητής, έχει κι αυτός τα αδύναμα σημεία του και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και η μοτοσυκλέτα που έχει αδυναμίες. Επιπλέον πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί ταλαντούχοι οδηγοί. Άλλωστε μιλάμε για την κορυφαία κατηγορία στους δυο τροχούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles