spot_img

Lorenzo: «Πολλά μπορούν να αλλάξουν στον αγώνα»

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει πως ο αγώνας της Κυριακής μπορεί να φέρει εκπλήξεις, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως λυπάται πως θα φύγει από την Ducati.

O Ισπανός πήρε μια μεγάλη pole position το Σάββατο στο Montmelo, η οποία ήταν η πρώτη του με τα χρώματα της Ducati. Μάλιστα δεν μπορούσε να έρθει σε καλύτερο χρόνο, καθώς μόλις πριν από δύο εβδομάδες πήρε την πρώτη του νίκη μετά από 1.5 χρόνο. Μετά τις κατατακτήριες ήταν πολύ χαρούμενος ο Lorenzo, όμως τόνισε πως θα επιλέξει επιθετική στρατηγική.

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στον αγώνα και να μην έχω την ίδια αίσθηση, ενώ πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις όπως ο Iannone, οι Yamaha ή ο Petrucci. Το καλό είναι ότι εγώ δεν έχω να χάσω και πολλά. Αν δεν είμαστε στο βάθρο αύριο δεν υπάρχει πρόβλημα, αν νικήσουμε όμως, τότε αυτό θα είναι σημαντικό. Έχουμε την πολυτέλεια, σε αντίθεση με τις Honda, να βάλουμε μαλακά ελαστικά μπροστά και πίσω διότι τα συντηρούμε καλύτερα. Στο μπροστινό θα ήθελα περισσότερη πρόσφυση κι αυτό είναι ένα βήμα που θα πρέπει να κάνει στο μέλλον η Michelin.

Στη συνέχεια μίλησε για το αντίο που θα πει στην Ducati στο τέλος της χρονιάς, με τον ίδιο να θέλει να φέρει νίκες για τους οπαδούς.

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι εύκολο να ρίξεις το βάρος στον πιλότο αντί να τον στηρίξεις. Κι εγώ λυπάμαι που φεύγω. Από ένα σημείο και μετά η ομάδα μου φέρθηκε καλά και κατά κάποιον τρόπο έχω αγαπήσει τη μοτοσυκλέτα. Όμως δεν γίνεται να αλλάξεις το παρελθόν και τώρα θέλω να δώσω στους οπαδούς που με πίστεψαν κι άλλα βάθρα και νίκες. Δεν φοβάμαι ότι δεν θα έχω την ίδια υποστήριξη στην ομάδα. Μίλησα μαζί τους και είναι σοβαροί άνθρωποι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles