spot_img

Lorenzo: «Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα»

Ο Jorge Lorenzo πηγαίνει στο πρώτο αγώνα του 2019 με στόχο ένα δυνατό αποτέλεσμα, έπειτα από έναν προβληματικό χειμώνα.

Ο Ισπανός μετακόμισε από την Ducati στη Honda και υλοποίησε ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα των τελευταίων ετών, πλαισιώνοντας τον Marc Marquez. Έχοντας κατακτήσει μόλις τρεις νίκες με τα κόκκινα, ο Lorenzo είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να επιστρέψει εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή να διεκδικεί τίτλους.

Είχα στο μυαλό μου όλο το χειμώνα το ότι παίρνω θέση στο σχηματισμό εκκίνησης κι αυτό θα γίνει σε λίγο πραγματικότητα. Για μένα, αλλά και για την ομάδα, είναι μια καινούρια εποχή. Είναι πολύ ιδιαίτερο να οδηγάς για την Honda και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, όμως ακόμα κι έτσι εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τόσο ο Marquez αλλά και ο Lorenzo έρχονται από χειρουργείο, με τον δεύτερο να έχει τραυματισμό σε προπόνηση με αποτέλεσμα να σπάσει το σκαφοειδές στο αριστερό του χέρι. Αυτό δεν λειτούργησε καθόλου υπέρ του, μιας και τον περιόρισε στις χειμερινές δοκιμές σε μόλις τρεις ημέρες πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να γράψει τον 6ο καλύτερο χρόνο στο Κατάρ, δείχνοντας πως στον έναν γύρο τουλάχιστον έχει την ταχύτητα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles