spot_img

Marchionne: «Έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο»

Ο Sergio Marchionne μίλησε για τη φετινή σεζόν της Ferrari και τα μαθήματα που πήρε η ομάδα και πιστεύει πως η SF70-H είναι το ταχύτερο μονοθέσιο.

Η Scuderia ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας στο πρώτο μισό τέσσερις νίκες με τον Sebastian Vettel και ταυτόχρονα το ταχύτερο μονοθέσιο στη πίστα. Όμως, μετά το καλοκαίρι η Ferrari δεν έχει κερδίσει ξανά, με τον Vettel να χάνει τη πρωτοπορία στη βαθμολογία τον Σεπτέμβρη και τον Lewis Hamilton πλέον να είναι ο πρωταθλητής.

Ο Marchionne τώρα πιστεύει πως η ομάδα του έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τη φετινή σεζόν, όμως διάφοροι παράγοντες δεν επέτρεψαν τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα έχουμε πάει περίφημα, σε σχέση με το που ξεκινήσαμε. Εάν είχα ρωτήσει τον οποιοδήποτε για το πώς θα τα πηγαίναμε το 2017, κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει πως θα είμαστε τόσο καλό επίπεδο στο πρώτο μισό. Το μονοθέσιο στα μάτια μου είναι το καλύτερο στο grid. Ωστόσο δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Το δεύτερο μισό της σεζόν, είχαμε πολλές κατασκευαστικές αδυναμίες με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ομάδα. Όλα αυτά το 2018 θα διορθωθούν και ελπίζω να έχουμε καλύτερη σεζόν.

Στη συνέχεια ο Marchionne δήλωσε πως δεν πιστεύει στην ατυχία και πρέπει η ίδια η ομάδα να βρει τις λύσεις ώστε τα γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Δεν πιστεύω στην ατυχία. Συνολικά είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε την ομάδα. Ήταν ένας συνδυασμός στο δεύτερο μισό της σεζόν μεταξύ τεχνικών προβλημάτων και οδηγικών λαθών. Ή κακής οδηγικής κρίσης. Νομίζω μάθαμε πολλά, με έναν επίπονο τρόπο εκμάθησης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles