spot_img

Marquez: «Δεν με νοιάζει η μοτοσυκλέτα, εγώ θέλω να κερδίζω»

Ο Marc Marquez έμεινε ικανοποιημένος από το διήμερο τεστ στη Βαλένθια, όπου δοκίμασε νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα του και στάθηκε στη συμπεριφορά της.

Ο Marquez ήταν ανίκητος στο 2019, παίρνοντας το Πρωτάθλημα με τεράστια άνεση και σε όσους αγώνες τερμάτισε ήταν είτε στη 1η, είτε στη 2η θέση. Μετά τις δοκιμές έμεινε ευχαριστημένος από τα τεστ που έγιναν στη πίστα της Βαλένθια και ελπίζει σε ανάλογη απόδοση μέσα στο 2020.

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στάθηκε στο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Honda του, η οποία έχει αποδειχθεί δύστροπη για τους αναβάτες, όμως όπως λέει και ο ίδιος δεν τον νοιάζει. Επιπλέον μίλησε και για της αλλαγές στο αεροδυναμικό κομμάτι που έφερε η Honda σε μια σειρά δοκιμών για το 2020.

Μια πιο εύκολη μοτοσυκλέτα θα βοηθούσε όλους τους οδηγούς της Honda, αλλά ο στόχος μου είναι να έχω την πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα. Δεν με νοιάζει αν είναι εύκολη ή όχι. Δεν με νοιάζει αν πρέπει να πιέζω λιγότερο ή περισσότερο όταν την οδηγώ. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω. Είμαι χαρούμενος με το τεστ στη Βαλένθια. Δοκιμάσαμε και συγκρίναμε πολλά, προσπαθώντας όπως πάντα να βρούμε τα θετικά και τα αρνητικά.

Ο χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας του 2020 είναι λίγο πολύ ο ίδιος. Έριξα το βάρος στην πρωτότυπη όμως, γιατί θεωρώ ότι έχει δυνατότητες. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά με αυτή έκανα τον καλό μου χρόνο και με αυτή θα συνεχίσω να δουλεύω. Δοκιμάσαμε και κάποια νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και γενικά τα συμπεράσματα ήταν ξεκάθαρα. Τώρα στην Jerez θα έχουμε τα ίδια, αλλά είναι σημαντικό να επιβεβαιώσουμε την κατεύθυνση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles