spot_img

Marquez: «Μάθαμε κάτι καινούργιο. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη»

Ο Marc Marquez δεν τα έβαψε μαύρα μετά τον αγώνα στο Mugello, από το οποίο έφυγε με μηδέν βαθμούς έπειτα από την πτώση του.

Ο Ισπανός έκανε εξαιρετική εκκίνηση και ανέβηκε στην 3η θέση στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια κατάφερε να περάσει στην 2η πριν πέσει στη στροφή 10 και βάλει τέλος στις ελπίδες του για τη νίκη. O Marquez δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί παρά το γεγονός πως τερμάτισε τον αγώνα, αλλά τόνισε πως είχε προβλήματα με τα ελαστικά.

Η Honda αναγκάστηκε λόγω συνθηκών να χρησιμοποιήσει το ασύμμετρο εμπρός ελαστικό που τον οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα ήταν με το ασύμμετρο μπροστά. Το έχασα κι έπεσα. Σε ρυθμό Αγώνα πάντως ήμασταν καλά. ο ξέραμε ότι θα υποφέραμε. Με τίποτα δεν θα είχαμε το ρυθμό του Lorenzo, αλλά αν μέναμε στις μάχες μπροστά, ίσως να μπορούσαμε να επιτεθούμε στον Dovi και τον Rossi στο τέλος. Στην αρχή προσπάθησα να πιέσω για να είμαι κοντά σε αυτούς με τα μαλακά ελαστικά. Στις μάχες εκεί είχαμε μια επαφή και χάσαμε και οι δυο χρόνο. Ήταν δύσκολο να διατηρήσω τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Μάθαμε όμως κάτι καινούργιο και παρά την πτώση δεν θα κλάψω κιόλας. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Lorenzo κέρδισε σήμερα, αλλά πάντα το έλεγα ότι με τις σωστές συνθήκες θα επιστρέψει. Το έδειξε αυτό στον αγώνα. Για εμάς τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε πρώτοι, με 23 βαθμούς διαφορά κι αυτό είναι που μετράει τώρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles