spot_img

Marquez: «Μίλησα μέσα στην πίστα»

Ο Marc Marquez ήταν εκστασιασμένος μετά τη νίκη του στο Misano, όπου πήρε τη ρεβάνς για Spielberg και Silverstone και το πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Ισπανός έκανε έναν συγκρατημένο αγώνα και έμεινε πίσω από τον Fabio Quartararo όπου επέλεξε να του επιτεθεί στο τελευταίο γύρο για να τον κερδίσει. Η στρατηγική του πέτυχε και διέψευσε όσους πίστευαν πως θα μείνει πίσω και θα κοιτάξει απλά το πρωτάθλημα. Ο ίδιος πέταξε «μπηχτές» για τα όσα έγιναν το Σάββατο και μετά τη νίκη του στο Misano πανηγύρισε έξαλλα και οι δηλώσεις του τα λένε όλα.

Πάντα έχω κίνητρο, αλλά φυσικά όταν κάποιος παίζει μαζί σου αυτό γίνεται μεγαλύτερο. Εδώ στα μικρόφωνα, ό,τι και να πεις το παιχνίδι δεν το κερδίζεις. Το Σάββατο όμως, κάποιος με ξύπνησε και μίλησα μέσα στην πίστα. Είδατε πως πανηγύρισα, πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος. Η ομάδα προσπάθησε να με ηρεμήσει και μου είπε να κοιτάξω το πρωτάθλημα. Όμως στους δυο προηγούμενους Αγώνες είχα χάσει κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν οδηγό.

Ίσως το καλύτερο σήμερα θα ήταν να ακολουθήσω τον Fabio και με τα 0.8s διαφοράς να συμβιβαστώ με τη 2η θέση και να πω απλά ότι ήταν πιο γρήγορος. Όμως αυτός δεν είμαι εγώ και γι’ αυτό πίεσα μέχρι το τέλος. Ήξερα ότι αν χάσω, οι άνθρωποι θα μιλούσαν πάλι, αλλά δεν με ενδιέφερε και συνέχιζα να πιέζω. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείς. Βέβαια, στον αγώνα μέσα υπάρχουν κάμερες κι αν χάσεις, όλοι το βλέπουν.

Όσο για τον Quartararo, ο Marquez δεν έκρυψε τα λόγια του και μίλησε με τον καλύτερο τρόπο για το νεαρό Γάλλο.

Ο Fabio έδειξε σε όλους μας, το ήξερα, αλλά το έδειξε στην πράξη ότι έχει τη δυναμική, το ταλέντο, τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα για να παλέψει για τον τίτλο του χρόνου. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είναι δυνατός αντίπαλος και θα κερδίσει μερικούς αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Προβλέπω ότι τη νέα χρονιά θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο. Σήμερα ο Fabio ήταν ο νικητής και ο καλύτερος οδηγός, μιας που ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα. Οδηγεί με μεγάλη ακρίβεια και με μεγάλη ταχύτητα τη μοτοσυκλέτα του. Είναι πολύ γρήγορος μέσα στις ανοιχτές στροφές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles