spot_img

Marquez: «Πολύ πιο δύσκολη η ανάρρωσή μου σε σχέση με το 2019»

Ο Marc Marquez περνά τη χειμερινή περίοδο προσπαθώντας να βελτιώσει την κατάσταση του ώμου του, με τις πιθανότητες να χάσει τη Μαλαισία να είναι πολλές.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δεύτερο σερί έτος, πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου, ώστε να του γίνει επέμβαση στον δεξί ώμο. Η ζημιά έγινε στις κατατακτήριες του GP Μαλαισίας, με την διαδικασία αποκατάστασης να είναι χρονοβόρα, αλλά σε σχέση με πέρυσι, λιγότερο επίπονη.

Η ανάρρωση δεν είναι πιο έντονη σε σχέση με πέρυσι, αλλά έρχεται με λιγότερους πόνους και είναι πιο δύσκολη. Οι γιατροί με προειδοποίησαν πως αν ανοίξουν τον ώμο, υπάρχουν ορισμένα νεύρα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των μυών που είναι πολύ σημαντικοί. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, δεν είχα δύναμη να σηκώσω ένα ποτήρι με νερό, αλλά τις τελευταίες ημέρες τα νεύρα άρχισαν να αντιδρούν και έχουμε δει βελτίωση. Κάνω ασκήσεις αποκατάστασης 4 ώρες την ημέρα και σκέφτομαι πως υπάρχουν ορισμένες προθεσμίες που πρέπει να προλάβω, γιατί το Κατάρ είναι κοντά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Marquez πιστεύει πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για τις δοκιμές στη πίστα της Sepang στις αρχές Φλεβάρη, όμως πριν τη μοτοσυκλέτα του MotoGP, θα δοκιμάσει μια πιο συμβατική. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο, η αποκατάσταση είναι σε καλό δρόμο, παρά τις αρχικές του ανησυχίες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles