spot_img

Massa: «Alonso, Schumacher & Hamilton οι καλύτεροι»

Ο Felipe Massa μίλησε για τους τρεις καλύτερους οδηγούς που έχει αγωνιστεί αντίπαλος, ενώ αναφέρθηκε και στον teammate του Lance Stroll.

O Βραζιλιάνος, θα αγωνιστεί για  τελευταία φορά στην καριέρα του σε αγώνα της F1 στο GP του Άμπου Ντάμπι το ερχόμενο σ/κ, βάζοντας τέλος σε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα.

Ο Massa μετά τα λόγια του για τον Lewis Hamilton, θέλησε να αναφερθεί στους αγαπημένους του Top 5 οδηγούς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε όλη του τη καριέρα.

Ο Fernando είναι πρώτος, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Schumacher είναι στο ίδιο επίπεδο, όπως φυσικά και ο Hamilton είναι εκεί. Μετά είναι ο Vettel, όμως σε χαμηλότερο επίπεδο. Ο πέμπτος είναι πιθανόν ο Max Verstappen, παρά το ότι δεν έχει τη σταθερότητα, έχει το ταλέντο και τη  ταχύτητα.

Όσο για τον φετινό του teammate, τον Lance Stroll, μίλησε μα άκρως θετικά λόγια, μιας και ο νεαρός Καναδός έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν μέχρι τώρα. Έχει γίνει πολύ καλύτερος, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τον κρίνουμε. Πιστεύω πως έχει μέλλον στην Formula 1, όμως εξαρτάται από εκείνον. Στην δεύτερη ή στην τρίτη του χρονιά, θα δούμε το που θα είναι.

Ο Massa έκανε το ντεμπούτο του στην F1 με την Sauber το 2002, πέρασε έναν χρόνο ως δοκιμαστής της Ferrari για να επιστρέψει στην Ελβετική ομάδα μέχρι το 2005. Το 2006 πήρε το βάπτισμα του πυρός και πήρε τη μετεγγραφή στην Scuderia όπου αποχώρησε στο τέλος του 2013 για την Williams όπου έμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles