spot_img

Με 13 αγώνες η σεζόν του MotoGP για το 2020;

Το MotoGP ετοιμάζει το σχέδιο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα του 2020, με τους περισσότερους αγώνες να διεξάγονται στην Ευρώπη.

Η Dorna μαζί με την IRTA δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τα πλάνα τους να ξεκινήσει η σεζόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Όμως οι πληροφορίες θέλουν το πρωτάθλημα να ξεκινά στα μέσα Ιουλίου στην πίστα της Jerez και μάλιστα με διπλό αγώνα σε πολλές πίστες.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το φετινό πρωτάθλημα να διεξάγεται δίχως θεατές, ενώ δεν υπάρχει απόφαση σχετικά με το αν θα δούμε αγώνες στην Ασία ή την Αμερική. Η Ισπανία φιλοξενεί αγώνα σε τέσσερις διαφορετικές πίστες και είναι πολύ πιθανό α δούμε 7 αγώνες εκεί, ενώ οι άλλες χώρες που αναμένεται να δούμε είναι η Τσεχία, η Αυστρία και η Ιταλία. Το MotoGP στοχεύει σε 12 με 13 αγώνες μέσα στο 2020, ενώ κοιτάει και την πιθανότητα να μεγαλώσει τον αριθμό, εφόσον μπορεί με ασφαλή τρόπο να μεταφέρει όλους τους ανθρώπους σε χώρες εκτός Ευρώπης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπλέον, υπό εξέταση βρίσκεται σχέδιο όπου θα διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή ενός αγωνιστικού τριημέρου, με το ενδεχόμενο να βρεθεί άτομο θετικό στον ιό να έχει προς το παρόν άγνωστο αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως πραγματοποιείται σκληρή δουλειά ώστε να πραγματοποιηθεί το φετινό πρωτάθλημα με ασφαλή τρόπο για τους οδηγούς και το προσωπικό των ομάδων και των υπόλοιπων στα paddock.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles