spot_img

Με χαμόγελο από τις δοκιμές φεύγει ο Marquez

O Marc Marquez ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από το διήμερο δοκιμών στη πίστα της Βαλένθια ενόψει του δύσκολου 2018.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις δύο ημέρες δοκιμών, με τη νέα RC213V να δουλεύει σωστά και ο νέος κινητήρας να αποδίδει εξαιρετικά.

Ο Marquez τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε τις δοκιμές με προβλήματα, όμως τώρα έχει μόνο καλά λόγια να πει, παρά τις αμφιβολίες για το σασί.

Είναι η πρώτη φορά που με τέτοιο κινητήρα είμαι εντός παραμέτρων. Πρόκειται για εντελώς νέα μοτοσυκλέτα. Δεν έλειψαν κάποια θέματα που είναι λογικό να υπάρχουν αλλά δουλεύει καλά. Τώρα μένει να διαλέξουμε τη σωστή κατεύθυνση και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το τεστ στην Μαλαισία. Με το νέο κινητήρα κερδίσαμε λίγη δύναμη στα χαμηλά, αλλά και σε τελική. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε μέσα στα σωστά πλαίσια. Συνήθως άλλες χρονιές ήμασταν εδώ και λέγαμε ότι θέλουμε δουλειά στα ηλεκτρονικά, αλλά τώρα είμαστε εντός πλαισίων και μένει η επιβεβαίωση στην Μαλαισία. Πρέπει να δουλέψουμε όμως και στο πλαίσιο. Δοκιμάσαμε πολλά εξαρτήματα και πρέπει να διαλέξουμε. Για τον κινητήρα είμαστε εντάξει, για το πλαίσιο έχω κάποιες αμφιβολίες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles