spot_img

Με μηδενικό καμουφλάζ το νέο Ford Focus ST

Η Ford βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης του Focus ST και πλέον δεν φοβάται να κυκλοφορήσει δίχως καμουφλάζ, με τον φωτογραφικό φακό να μην χάνει ευκαιρία να απαθανατίσει το μοντέλο.

Οι αμερικάνοι φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, παρά το γεγονός πως η παρουσίαση του θα αργήσει αρκετούς μήνες. Το Focus ST αναμένεται με μεγάλη αγωνία, καθώς πρόκειται για μια όχι απλά βελτιωμένη, αλλά την απόλυτη εμπειρία Focus μέχρι σήμερα, μιας και οι απλές εκδόσεις μόνο χαμόγελα έχουν αφήσει.

Η ST έκδοση περιλαμβάνει αλλαγές στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του μοντέλου. Με πιο επιθετική εμφάνιση πλέον, βλέπουμε τη πίσω αεροτομή οροφής να κάνει μπαμ, πλαϊνά skirts και φυσικά μικρές λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος. Η πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων όπως γίνεται στη πλειοψηφία των δυναμικών εκδόσεων και επιπρόσθετα το ύψος από το έδαφος έχει μειωθεί.

Μηχανικά είναι πολύ πιθανό να συνοδεύεται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2lt, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και με τον 2.3lt Ecoboost. Όσον αναφορά την ισχύ, θα κυμαίνεται ανάμεσα στους 250-280 ίππους. Η επίσημη παρουσίαση δεν θα γίνει πριν την έκθεση της Γενεύης το 2019.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles