spot_img

Με νέο χρωματισμό η Ferrari από το GP Ιαπωνίας

Η Ferrari θα παρουσιάσει ένα νέο  σχεδιασμό χρωμάτων για την SF71-H και θα συνεχίσει να το χρησιμοποιεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018.

Για την ώρα πληροφορίες δεν υπάρχουν όσον αναφορά το πως θα μοιάζει ο νέος χρωματισμός, όμως οι όποιες αλλαγές γίνουν, θα είναι σε συνεργασία με τον κύριο χορηγό της ομάδας, Philip Morris International. H εταιρία καπνού αποτελεί χρόνια χορηγός της ομάδας, παρά το γεγονός πως νόμοι και κανονισμοί έχουν απαγορεύσει τη τοποθέτηση των λογοτύπων πάνω στα μονοθέσια.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με την Santander, η Ferrari παρουσίασε φέτος ένα διαφορετικό livery, με τη παρουσία του κόκκινου να είναι πολύ πιο έντονη, ενώ οι μαύρες και γκρι λεπτομέρειες παρέμειναν μικρές. Παρόμοιες λεπτομέρειες, όμως με μεγαλύτερη εμβέλεια έχει και η Ducati στο δικό της livery στην GP18 στο MotoGP.

H Philip Morris με τη Ferrari ανανέωσαν τη συνεργασία τους το 2017 και τώρα αναμένεται να δούμε τις αλλαγές που επιφέρει η συμφωνία αυτή. Αναμένεται να δούμε νέα γραφήματα στην εμπρός και τη πίσω αεροτομή, στα πλαϊνά του μονοθεσίου, αλλά και στο κάλυμμα του κινητήρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles