spot_img

Με τη Honda στο Indy 500 o Alonso

Ο Fernando Alonso θα επιστρέψει στον θρυλικό αγώνα του Indy 500, με την Andretti Autosport και κινητήρες της Honda.

Το 2019 αποτέλεσε μια αποτυχία στην προσπάθεια του Ισπανού να διεκδικήσει τον τελευταίο αγώνα του Triple Crown, καθώς η McLaren ήταν απροετοίμαστη και δεν κατάφερε να προκριθεί στον αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω απογοητευτικό και τη νέα σεζόν ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 και μία φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WEC στην LMP1.

Ο στόχος του Alonso είναι να κερδίσει το Triple Crown, το οποίο αποτελείται από το GP του Μονακό, το Indy 500 και τις 24H του Le Mans. Τα δύο τα έχει καταφέρει και του λείπει μόνο ο θρυλικός αγώνας στις Η.Π.Α. στον οποίο θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στη καριέρα του.

Η ομάδα με την οποία αναμένεται να αγωνιστεί είναι η Andretti Autosport και όπως το 2017, θα φορέσει το νούμερο 29 στο μονοθέσιό του. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Ισπανού στους αγώνες με κινητήρα Honda, με την οποία δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις όταν αποχώρησε από την McLaren.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Alonso θα έχει μια νέα ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη και να ολοκληρώσει το Triple Crown και σίγουρα θα δώσει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο θεσμό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles