spot_img

Mercedes: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η Mercedes είδε το ένα στραβό μετά το άλλο στο GP Αυστρίας του 2018 από το οποίο έχασε τη πρωτιά στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών.

Οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas είδαν έναν εφιαλτικό για τους ίδιους αγώνα να διαδραματίζεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους ίδιους. Ο Φινλανδός εγκατέλειψε στα πρώτα στάδια του αγώνα με πρόβλημα στα υδραυλικά, ενώ ο Βρετανός έμεινε από υδραυλικά, με λιγότερους από 10 γύρους για το τέλος του αγώνα.

Οι πρωταθλητές έζησαν το χειρότερο αποτέλεσμα στην σύγχρονη ιστορία τους στην F1, με τον επικεφαλής μηχανικό, Andrew Shovlin, να παραδέχεται τα λάθη της ομάδας.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον αγώνα. Δεν ήμασταν όσο αξιόπιστοι έπρεπε, δεν επιλέξαμε καμία σωστή στρατηγική, δεν κάναμε καλές εκκινήσεις και δεν διαχειριστήκαμε τα ελαστικά με τον σωστό τρόπο.

Η Mercedes έφερε την αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος στο GP Γαλλίας, έναν αγώνα αργότερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για την αξιοπιστία. Όμως, σύμφωνα με τον Toto Wolff, η αξιοπιστία του κινητήριου συνόλου, δεν έπαιξε ρόλο στη διπλή αποτυχία τερματισμού.

Καμία από τις αστοχίες που είχαμε στον αγώνα σχετίζονται με την αξιοπιστία του κινητήρα. Είχαμε διαρροή υγρών στο τιμόνι του μονοθεσίου Valtteri και στο μονοθέσιο του Lewis είχαμε πτώση της πίεσης καυσίμου, το οποίο συνδέεται με το σύστημα καυσίμου. Όσον αναφορά λοιπόν για τη νέα έκδοση του κινητήρα, δεν το μετανιώνουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles