spot_img

Mercedes και Ferrari θα πραγματοποιήσουν ιδιωτικές δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες, Mercedes και Ferrari, θα διοργανώσουν από ένα διήμερο δοκιμών, ώστε οι οδηγοί τους να μπουν σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης.

Οι πρωταθλητές θα πατήσουν πίστα την επόμενη Τρίτη στο Silverstone, με το μονοθέσιο του 2018, το οποίο έδωσε στον Lewis Hamilton τον 5ο του Παγκόσμιο Τίτλο. Ο Valtteri Bottas θα έχει ρόλο οδηγού την πρώτη ημέρα, ενώ την Τετάρτη θα οδηγήσει ο Hamilton, στη προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει σε αγωνιστικό κλίμα.

Η Formula 1, έπειτα από μια μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας του Covid-19, επιστρέφει το τριήμερο 3-5 Ιουλίου με τον πρώτο αγώνα της σεζόν και το GP Αυστρίας.

Πέραν της Mercedes, η Ferrari θα διοργανώσει επίσης ένα διήμερο δοκιμών για τους Charles Leclerc και Sebastian Vettel. Προς το παρόν το μέρος είναι άγνωστο, όμως δεν αποκλείεται να είναι εντός Ιταλίας. Το τεστ αυτό θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες και η Scuderia θα χρησιμοποιήσει επίσης μονοθέσιο του 2018.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο κόσμος της F1 προσπαθεί να επιστρέψει σιγά σιγά στη δική του πραγματικότητα, με τις ομάδες να σχεδιάζουν τα πλάνα τους για τον επόμενο μήνα. Ο Lando Norris πραγματοποίησε δοκιμές με μονοθέσιο F3 στα πλαίσια επιστροφής του στις πίστες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλους οδηγούς ή ομάδες να κάνουν επίσης δοκιμές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles