spot_img

Mercedes: Ο Schumacher έπαιξε κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία της σημερινής ομάδας

Ο Toto Wolff μίλησε για τον άκρως σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Michael Schumacher στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με την Mercedes, ώστε να δημιουργηθεί η ομάδα που ξέρουμε σήμερα.

Ο 7-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεψε το 2010 στην F1 έπειτα από τρεις σεζόν απουσίας, κατακτώντας όμως μόλις ένα βάθρο στη Βαλένθια το 2012. Ωστόσο, η συνεισφορά του στην ομάδα ήταν τέτοια όπου αναδιοργανώθηκε και μπόρεσε από το 2014 μέχρι σήμερα να πάρει 5 πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Ο Wolff τώρα ανήμερα των 50στων γενεθλίων του Γερμανού μιλάει για το πώς ο Schumi βοήθησε στο χτίσιμο της σημερινής ομάδας που κυριαρχεί στο σπορ.

Ο Michael είναι ένας από τους υπεύθυνους των επιτυχιών που έχουμε τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός σαν κι εκείνον και με την τεράστια εμπειρία του βοήθησε τρομερά στην εξέλιξη της ομάδας. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο όταν επέστρεψε στην F1 και είμαστε ευγνώμων για όλα όσα έκανε για εμάς.

Ο Wolff ανέλαβε ως επικεφαλής της Mercedes το 2013 και δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Schumacher. Όμως, τώρα αφηγείται την ιστορία για το πως τον γνώρισε το προηγούμενο έτος σε μια ιδιωτική πτήση.

Με είχε προκαλέσει να παίξουμε τάβλι και κυριολεκτικά με διέλυσε στους πρώτους δύο γύρους ήμουν σαν χτυπημένος από τον σταρ που είχα μπροστά μου. Καταλήξαμε να παίζουμε και να μιλάμε καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης. Είχαμε μια απολαυστική και ειλικρινής συζήτηση και όταν προσγειωθήκαμε ένιωθα σαν να τον ήξερα περισσότερο απ’ όσο στη πραγματικότητα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Schumacher βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην οικεία του στην Ελβετία και αναρρώνει από το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles