spot_img

Mercedes: «Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Ο Toto Wolff δήλωσε πως παρά το προβάδισμα του Lewis Hamilton και της Mercedes στα δύο πρωταθλήματα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Βρισκόμαστε τρεις αγώνες μόλις μακριά από το τέλος της σεζόν του 2018 και στο Μεξικό αναμένεται να δούμε τον οδηγό της γερμανικής ομάδας να εξασφαλίζει μαθηματικά τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά στην ίδια πίστα. Μπορεί όμως να υπάρχει μεγάλη διαφορά ακόμα στα δύο πρωταθλήματα, όμως ο Wolff παραμένει προσγειωμένος.

«Ο αγώνας στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε ήδη. Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί ο Lewis να διεύρυνε τη διαφορά στο πρωτάθλημα από τον Sebastian στο Austin, εμείς ως Mercedes χάσαμε βαθμούς από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έχουμε μια μάχη στα χέρια μας και πρέπει να πιέσουμε και για τους δύο τίτλους. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα στο Texas, αλλά έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και να βελτιωθούμε. Ο επόμενος αγώνας στο Μεξικό θα είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες πίστες μας τα τελευταία χρόνια και περιμένουμε μια μεγάλη μάχη με τις Ferrari και Red Bull.

O Hamilton χρειάζεται το λιγότερο μία 7η θέση στα τελικά αποτελέσματα του επόμενου αγώνα για να κατακτήσει τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο και να πιάσει τον Juan Manuel Fangio.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles